Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Seif Ali Hindi ansluter från Karlslund

ÖSK-akademin har på sitt Instagramkonto lagt ut att Seif Ali Hindi ansluter från Karlslund. Vad ansluter står för i det här sammanhanget är oklart. Har ÖSK värvat honom eller kommer initiativet från hans sida?

Hur som helst med det. Seif Ali Hindi är en lovande anfallare född 2005. Han fyller alltså 17 i år men lär väl placeras i P19-truppen. Seif Ali Hindi var i höstas en av deltagarna på SvFF:s elitsammandragning (tillsammans med bland annat ÖSKs mittback Josef Keyrouz).

Enligt SvFF:s statistik har han i år spelat 14 matcher med Karlslund i den näst högsta P19-serie. I dessa matcher med motståndare som var två eller tre år äldre så gjorde han sju mål. Det är ju onekligen beaktansvärt.

SvFF: Statistik för Seif Ali Hindi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.