Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Agnes Andersson förlänger kontraktet

Eftersom väl ingen i damlaget har ett kontrakt på mer än 1 år så blir det en hel del skrivarbete när laget för den kommande säsongen skall presenteras. Och inte blir det mindre när ÖSK väljer att pytsa ut kontraktsförlängningarna en och en.

Idag fick vi veta, att ÖSKs mittfältare Agnes Andersson blir kvar ett år till. En tongivande spelare på mittfältet med en bra passningsfot och en fin blick för spelet. Orken är väl däremot inte den bästa. Agnes spelade 21 av årets 22 matcher, men man fick ofta se henne utbytt i närheten av minut 60.

ÖSK: Agnes Andersson skriver nytt avtal med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.