Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Zandén och Wennberg förlängde

ÖSK Dam släpper information om förlängda kontrakt mest varje tag nu. Efter Isabelle  Fredriksson och Sara Sandberg har klubben nu också gjort klart med Caroline Zandén och Matilda Wennberg.Två nyckelspelare som kommer att vara viktiga för laget under den kommande säsongen.

För Wennbergs del blir det lite av en comeback. Hon skadade ett knä (tror jag det var)  relativt tidigt under fjolåret och spelade sedan inte mer. Året innan, som var det första i ÖSK-regi så valdes hon av sina lagkamrater till lagets bästa spelare.

Med de här förlängda kontrakten har laget i princip redan nu säkrat upp hela sin centrallinje. Det är bara målvakten Rebecka Ayranci-Dahlberg som saknas. Låt os hoppas att det är hon som är nästa spelare till kontraktsskrivning.

ÖSK: Lagkapten Caroline Zandén förlänger med ÖSK Fotboll
ÖSK: Matilda Wennberg förlänger kontraktet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.