Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Johnsson och Andersson Segerlind tränar med A-laget

ÖSKs akademi skriver på Instagram, att de två före detta akademispelarna Jonathan Johnsson och Joel Andersson Segerlund kommer att träna med A-truppen under januari månad. De fyller 20 nästa år och skulle alltså ha lämnat ÖSK-akademin vid årsskiftet, men de får fortsätta lite till.

Jag antar att huvudsyftet är att fylla ut den tränande truppen eftersom denna kan vara rätt så tunn under januari. Samtidigt finns det även en möjlighet att genom en bra träningsmånad få chansen att ta steget upp till A-truppen. Även om vägen från P19 till A-trupp är väldigt lång och svårmanövrerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.