Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Dennis Gabrielsson tränar damlaget

Medan vi väntar på att herrarna skall få klart med en ny huvudtränare har ÖSK Dam redan klarat av den saken. Idag meddelar klubben att Dennis Gabrielsson engagerat som huvudtränare för den kommande säsongen.

Gabrielsson kommer närmast från Djurgårdens organisation där han haft uppgifter som assisterande tränare för A-laget samt nu senast som ansvarig tränare för det äldsta flicklaget. Dessutom har han haft uppgifter som talangutvecklare på flicksidan.

ÖSK: Dennis Gabrielsson ny huvudtränare för damlaget
ÖSK: Intervju med Dennis Gabrielsson (video)

Att döma av Gabrielssons eftermäle då han lämnade Djurgården har han gjort ett riktigt bra jobb hos dem. (Det är ju inte så ofta man kommenterar tränaravgångar på det sättet).
Djurgårdens IF: Dennis Gabrielsson tackar för sig

Att vara huvudansvarig tränare för ett damlag i div 1 är långt ifrån ett heltidsuppdrag. Frågan är om ÖSK även kommer att utnyttja honom på flicksidan med de lag/spelare som kommer fram genom ÖSK Ungdoms verksamhet.


Beträffande damlagets hittillsvarande tränare George Papachristou nöjer man sig att tacka honom för de två år han har haft ansvaret för damlaget samt att dessutom att önska honom lycka till med framtiden. Det verkar väl inte som om man ser någon fortsättning för honom i någon annan uppgift hos ÖSK Fotboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.