Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Storvinst för P19 i säsongsavslutningen

ÖSK P19 avslutade seriespelet med en vinst mot Ängby IF. Matchresultatet 8-1 till ÖSK är väl inte så mycket att säga om. Ängby har haft det jobbigt hela året. Deras prestation utfördes nog egentligen förra året då de kvalificerade sig för den högsta serien.

ÖSK kom till matchen med en ung trupp. Det var väl bara målvakten Samet Burgaj och lagkapten Oscar Windahl som var kvar av 19-åringarna. Det brukar bli så på höstarna att den äldsta gruppen succesivt tunnas ut. Rent allmänt får man väl säga att 02-orna har varit en framgångsrik årskull som levererat två spelare till A-lagstruppen (Niclas Bergmark och Noel Milleskog) och flera spelare som nog kan sätta ett avtryck på en något lägre nivå om de vill fortsätta med fotboll några år till.

Matchfakta.
05. 0-1 Nathan Hernandez Öhrn
11. 0-2 Fredrik Furst
19. 0-3 Robin Damström (nickmål)
28. Varning: Ängby
48. 0-4 Robin Damström
51. Varning: Elton Vallberg
55. 1-4 Albin Eliasson
62. Varning: Ängby
66. 1-5 William Kuyumcu
82. 1-6 Elton Vallberg
85. 1-7 Elton Vallberg
87. 1-8 Victor Andersson

De 11 som startade: Samet Burgaj (mv), Johannes Danho (-04), Oscar Windahl (k), Kevin Westlind (-04), Nathan Hernandez Öhrn (-04), Viggo Svedin, Jamie Bichis (-04), Robin Damström, Victor Andersson (-04), Fredrik Furst och Elias Adamsson Elving
Ersättare: Elton Vallberg, Adam Kjell (-04), William Kuyumcu och Melker Birgersson (mv, -05)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.