Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Billborn positiv till ÖSK

NA:s Fredrik Carlsson har talat med Stefan Billborn – en av kandidaterna till jobbet som tränare i Örebro SK. Man kan väl inte säga annat än att Billborn uttalar sig mycket positivt om klubben och de möjligheter som en omstart i Superettan kan erbjuda. Han har träffat ÖSK, men ännu har man inte kommit så långt som till ett avslut.

Man kan väl ändå konstatera att det är sällan man ser så många positiva åsikter från en tänkbar tränarkandidat, som de Billborn ger uttryck för. Sedan kan det givetvis sk*ta sig ändå, men så här långt ser det väl ut som att det lutar mot att det är Billborn som blir nästa ÖSK-tränare.

NA: Billborn i stor intervju om ÖSK-kopplingen: ”Har varit i kontakt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.