Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: P16 avslutade med seger

Akademins yngsta lag spelade igår säsongen sista tävlingsmatch. På Iver Arena besegrades Västerås SK med 4-2. Matchvinnare för ÖSK blev i första hand De Bievre Ilunga (som väl är den äldre av bröderna) tack vare sitt hat-trick.

För killarna i laget återstår nu bara (antar jag) att förbereda sig för spel med P17-truppen nästa år.
Några av dem kommer dessutom säkert att tas ut för truppen till distriktcupen, som i år avgörs på Björkvallen i Latorp(!). Distriktscupen avgörs med speldagar den 19 och 21 november och motståndarna kommer Värmland, Halland eller Bohuslän.

Tränarkommentar.
En sämre första halvlek där vi inte riktigt kommer upp i nivä. Bättre andra halvlek och skönt att avsluta säsongen med en seger.
Daniel Angergård
Huvudtränare P16

Matchfakta.
15. 0-1 De Bievre Ilunga
41. Varning: Lowe Astvald
46. 0-2 De Bievre Ilunga
52. Varning: Elliot Lindström
60. 0-3 De Bievre Ilunga
63. Varning: John Lindhé Rehn
66. 1-3 Gordon Palmqvist
68. 1-4 Lucas Brändh Blomqvist
75. 2-4 Leo Strang (frisparksmål direkt i mål)

De 11 som startade: Oscar Spiik (mv), John Lindhé Rehn, Elliot Lindström, William Fredriksson, De Bievre Ilunga, Cameron Valvee, Carl Norlund, Wessam Dukhan, Lucas Brändh Blomqvist och Lowe Astvald (k)

Ersättare: Herman Bruhn, Elias Wennerlund Aslaksen, De Pievre Ilunga, Emil Brage, Olle Wennerström och Melker Birgersson (mv)

Att bli näst sist i serietabellen ser väl inte så snyggt ut. Men man skall ha i åtanke att det här var en slutspelsgrupp till vilken bara de tre bästa lagen från ett antal kvalgrupper kvalificerade sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.