Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/05 Future Team: Landslagstid för Lindström

Sveriges P16 Future Team har i dagarna spelat en trenationers miniturnering i Hörby. Motståndare var motsvarande lag från Belgien och Danmark. Resultatet var mycket positivt ur svensk synvikel. Laget vann båda matcherna – Mot Belgien med 2-1 och mot Danmark med 4-2.

ÖSK var representerad i truppen av Elliot Lindström. Han fick glädjande nog speltid i båda matcherna. (Det är i och för sig normalt att alla spelare i truppen får det. Landslagsledningen vill givetvis kunna bilda sig en så bra uppfattning som möjligt om se olika spelarnas kapacitet.)

I den första landskampen, som var mot Belgien började han på bänken för att sedan bli inbytt i den 69:e minuten. Mot Danmark spelade han sedan från start och blev sedan utbytt inför andra halvlek.

SvFF: Seger i trenationsturneringen i Hörby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.