Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15: SEF Trophy – det började ju så bra

Ja, det började bra med oavgjort mot MFF för ÖSK P15 i elittävlingen SEF Trophy. Men turen (eller vad man skall kalla det) höll inte i sig. När gruppspelet var färdigspelat hade tre av de fyra lagen lika många poäng (5). Tvåan Östers IF och ÖSK hade dessutom samma målskillnad (+2), men eftersom Öster gjort ett mål mer än ÖSK (och släppt in ett mer) blev det smålänningarna som tog den andra platsen i A-slutspelet medan ÖSK fick nöja sig att spela B-slutspel.

I den första matchen i B-slutspelet blev det sedan ytterligare en förlust. Den här gången mot Landskrona som vann med matchens enda mål. För ÖSKs del återstår nu bara placeringsmatcher och den första av dem skall spelas mot Östersunds FK i morgon (som är en torsdag),

ÖSKs resultat.

Gruppspel.
ÖSK – Malmö FF 0-0
ÖSK – Östers IF 1-1
ÖSK – Norrby IF 3-1

B-slutspel – åttondelsfinal.
ÖSK – Landskrona 0-1

Placeringsmatch.
ÖSK – Östersund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.