Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Färdigspelat för Broberg

ÖSK bekräftade idag vad nog de flesta befarat. Den skada som Martin Broberg ådrog sig mot Degerfors visar sig vara så allvarlig att det inte blir något mer spel för hans del den här säsongen. Det verkar vara någon slags knäskada vars exakta omfattning ännu inte är fastställd.

Otur igen eller helt enkelt en kropp som inte klarar av de rätt extrema påfrestningar som en fotbollsspelare utsätts för? Jag lutar å det senare. Det är nog dags för Broberg att avsluta sin karriär som aktiv fotbollsspelare. Han har medverkat som tränare för P19-laget den här säsongen och det är kanske åt det hållet han skall söka sig om han vill fortsätta med fotbollen.

NA: Säsongen är över för ÖSK:s Martin Broberg
Fotbollskanalen: ÖSK-spelarens mardröm – blir borta ett halvår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.