Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK tar emot Djurgården

ÖSK möter i eftermiddag Djurgården i årets näst sista U21-match. Eftersom landslagsuppehåll nu råder har båda klubbarna kunnat kosta på sig att ta med en hel del spelare från sina respektive A-trupper utan att detta stör träningsuppläggen i någon större omfattning.

ÖSK.
ÖSK har i år inte haft någon bra säsong i U21-serien. De två poängen kommer från oavgjorda matcher mot Degerfors (1-1) och faktiskt mot Djurgården (0-0). Den här gången kan man dock ställa upp med ett betydligt starkare lag än man gjort under de senaste matcherna.

Matchtrupp.
Från A-truppen: Bobby Allain, Gustav Leijon , Daniel Björnquist, Niclas Bergmark, Anton Ingves, Patrick Luan, Jake Larsson
Från P19: Jonathan Johnsson, Oscar Windahl, Fredrik Fürst, David Kanto, Joel Andersson Segerlind, Viggo Svedin, Elton Vallberg, Filip Lundqvist, William Kuyumcu, Ahmed Abded Al Rahman och Robin Damström.

Djurgården.
Laget skriver på sin hemsida, att de siktar mot en av de två platser i toppen som kvalificerar för en plats i slutspelet. Laget kommer med en till synes stark trupp där målvakten Tommi Vaiho, Nicklas Bärkroth och Curtis Edwards tillhör de mer kända namnen.

Djurgårdens IF: Inför U21 Örebro – Djurgården

Matchtrupp.
Från A-truppen: Tommi Vaiho (mv), Albion Ademi, Emmanuel Banda, Nicklas Bärkroth, Leo Cornic, Curtis Edwards, Melker Jonsson,
Från P19: David Celic (mv), Kofi Asare, Jonathan Westerberg, Jakob Andersson, Victor Säfsten, Fredrik Skilberg, Jonathan Karlsson, Kalle Stregart, Andi Elezaj,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.