Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Djurgården segrade på Behrn Arena

Det blev förlust med 3-2, då ÖSK på eftermiddagen tog emot Djurgården för en match i U21-allsvenskan. Ett hyfsat bra resultat jämfört med vad A-laget brukar kunna åstadkomma. Båda lagen kom med trupper bestående av spelare från sina resp. A-trupper och P19-lag. Djurgårdens valda A-truppsspelare verkar ha varit något mer etablerade. Stockholmsklubben har en bredare trupp och fler att välja bland.

ÖSKs intresse av att rapportera om matchen verkar vara ytterst begränsat. En kort liten notis som nämner målgörarna men inte mycket mer. Jag tycker nog att laguppställning och spelarbyten kunde man i alla fall ha kostat på sig att rapportera.

NA skriver för sin del lite om hur målen kom till.

Djurgården bjuder på ett fyllig matchrapport. Det är klart att det är väl roligare att skriva något om en match som laget vinner.

ÖSK: U21: Förlust med 2-3 mot Djurgården

NA: Jake Larsson och Patrick Luan målskyttar när ÖSK föll mot Djurgården i U21-serien

Djurgården: Skön seger på Behrn Arena

Matchfakta.
22- 1-0 Patrick Luan
45+2. 1-1 Nicklas Bärkroth
53- 1-2 Fredrik Skilberg
59. 2-2 Jake Larsson (Daniel Björnqvist)
77. 2-3 Kofi Fosuhene Asare (straff)

För ÖSK startade: Bobby Allain (mv), Daniel Björnkvist, Patrick Luan, Jake Larsson, Joel Andersson Segerlind , Niclas Bergmark, Elton Vallberg, Jonathan Johnsson, Anton Ingves (k), Ahmad Abed Al Rahman och Oscar Windahl
Ersättare: William Kuyumcu, Robin Damström, Fredrik Furst, Filip Lundqvist, David Kanto, Gustav Leijon (mv) och Viggo Svedin.

För Djurgården startade: Jonathan Westerberg, Jakob Andersson, Kofi Fosuhene Asare, Albion Ademi, Emmanuel Banda, Nicklas Bärkroth, Victor Säfsten, Leo Cornic, Curtis Edwards, Melker Jonsson (k) och Tommi Vaiho.
På bortabänken satt: Andi Elezaj, Jonathan Karlsson, Fredrik Skilberg, Kalle Selin Stregart och David Celic (mv)

En match återstår nu för ÖSK i årets U21-serie. Det är en bortamatch mot GIF Sundsvall som egentligen skulle ha spelats den 26 september. Ett datum som verkar ha passat båda klubbarna lika illa. Så ÖSK och Giffarna har kommit överens om att senarelägga matchen till ett ännu inte fastställt datum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.