Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Delad poäng på Mellringe IP

ÖSK och Trelleborg spelade oavgjort i dagens P17-match som avgjordes på Mellringe IP. (ÖSK och Häcken hade ju förtur på Behrn Arena). Det blev oavgjort för de två lagen i tabellens mitt.

Av matchrapporten att döma var det en rätt händelsefattig tillställning. Båda lagen hann med att både ha ledningen och att förlora den, så jag antar att inget av lagen var speciellt nöjda då matchen blåstes av.

ÖSKs tabellplacering är väl inte så mycket att hurra över, men avståndet till nedflyttningsstrecket är i alla fall betryggande.

Tränarkommentar.
Klar förbättring sedan förra matchen. När vi har kvalité i speluppbyggnad och den direkta återerövringen så är vi bra. Hade dock behövt vara hetare i straffområdena för att vinna.
Pontus Björkman, Huvudtränare P17

Matchfakta.
42. 0-1 Lazar Nikolic
45+1. 1-1 Victor Andersson
48. 2-1 Victor Andersson
70. 2-2 Noah Cavander

De 11 som startade: Theo Eriksson (mv), Adam Kjell, Nathan Hernandez Öhrn, Jamie Bichis, Elias Rigö, Kevin Westlind, Josef Keyrouz (k), Gustav Attås, Malte Åkerlund Wolfbrandt, Victor Andersson och Filip Ivarsson.
Ersättare: Melker Birgersson (mv), Elia Holm, Simon Ekberg, Danny Derbas, David Eriksson Bergmark, Adam Al Hamad Eriksson och Rasmus Kempe.

De nästa fem matcherna.
2021-10-10 IF Elfsborg – Örebro SK FK
2021-10-16 Mjällby AIF – Örebro SK FK
2021-10-23 Östers IF – Örebro SK FK
2021-10-30 Örebro SK FK – Helsingborgs IF
2021-11-04 Örebro SK FK – IFK Norrköping FK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.