Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F15/06: Tre nya landslagsspelare

Det yngsta flicklandslaget har i dagarna mött Norge i en dubbellandskamp – en sen premiär för årskullen i ett Coronapräglat år. Tre spelare från ÖSK var uttagna till landslagstruppen och de fick alla tre speltid i båda landskamperna.

210922. Sverige – Norge 1-0
Sverige vann premiärlandskampen med 1-0. Elsa Pelgander och Ida Björnberg spelade båda från start – Pelgander hela matchen medan Björnberg blev utbytt efter 80 minuter. Lea Ahl blev inbytt inför andra halvlek.

210924. Sverige – Norge 2-2
Den andra matchen slutade oavgjord 2-2 efter det att Norge kvitterat på övertid. Lea Ahl spelade från start och blev utbytt efter första halvlek. Ida Björnberg och Elsa Pelgander började på bänken och blev sedan inbytta inför andra halvlek.

SvFF: Seger i premiärlandskampen för F15
SvFF: Oavgjort i Brastad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.