Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Storförlust för P17 i Halmstad.

Det blev inga poäng för ÖSK P17 i helgens bortamatch mot Halmstads BK. Laget inkasserade en förlust med 5-0. Stora siffror till vilka förmodligen utvisningen av Charlie Swartling i slutet av den första halvleken bidrog. Utvisningen i den 43:e minuten och straffmålet i den 45:e hänger säkert ihop. Hela andra halvlek spelades sedan med en man mindre.

Noterat.
I den publicerade laguppställningen hittar jag Theo Erikssons namn bland spelarna med en bänkplats.. Theo som är förstahandsvalet för målvaktsjobbet i laget har saknats i laguppställningarna under rätt lång tid. På grund av skada, antar jag. Nu verkar han i så fall vara tillbaka och han borde väl i så fall snart vara tillgänglig för en plats i målet.

Matchfakta.
39. 1-0 Noel Åberg
43. Utvisning: Charlie Swartling
45. 2-0 Noel Åberg (straff)
49. 3-0 Alex Hall
56. 4-0 Viktor Dahlin
65. 5-0 Enis Krasniqi
68. Varning: Emil Annerhult
84. Varning: Gustav Attås
90+1. Varning: John Lindhé Rehn

De 11 som startade: Melker Birgersson (mv), Adam Kjell, Nathan Hernandez Öhrn, Charlie Swartling, John Lindhé Rehn, Josef Keyrouz (k), Gustav Attås, David Eriksson Bergmark, Adam Al Hamad Eriksson, Elia Holm och Maximilian Filipovski Nordin
Ersättare: Theo Eriksson (mv), Simon Ekberg, Elias Rigö, Malte Åkerlund Wolfbrandt och Rasmus Kempe.

Matcher under oktober månad.
2021-10-03 Örebro SK FK – Trelleborgs FF
2021-10-10 IF Elfsborg – Örebro SK FK
2021-10-16 Mjällby AIF – Örebro SK FK
2021-10-23 Östers IF – Örebro SK FK
2021-10-30 Örebro SK FK – Helsingborgs IF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.