Akademin: P17-kollaps på övertid

Alltså – så här skall man inte behöva förlora en match. ÖSK var i ledningen från minut 10 tills dess att man nått den ordinarie speltidens slutpunkt. Dessutom med en man mer på planen från minut 86. Ändå förloras matchen efter det att hemmalaget BK Häcken fått göra 3 (tre!)  mål på övertid.

Tråkigt för laget givetvis. Jag hade gärna unnat tekniske Adam Kjell att få bli matchvinnare med sina två mål. Han har visat bra målform på slutet och börjar närma sig skytteligatoppen med sina 8 mål. Fast till MFFs Adrian Neziri på 13 är det förstås en bit kvar än.

Tränarkommentar.

Märklig match! Att leda under stora delar av matchen och sedan tappa allt under sista 5-10 minuterna blev oerhört tungt. Men grabbarna gör en fantastisk insats i 85 minuter men det räckte inte…