Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: Hümmet på väg bort (igen?)

NA skriver idag, att Deniz Hümmet inte kommer att vara tillgänglig för morgondagens match mot AIK. Orsaken är att han besöker en annan klubb för en eventuell övergång. Om det handlar om kontraktsförhandlingar, läkarundersökning eller något annat framgår ej. Eftersom det är Elfsborg som kontrollerar spelaren så vill eller möjligen kan Axel Kjäll inte lämna något ytterligare besked om saken. Det hade han väl inte gjort ändå, men det är ju praktiskt att kunna skylla på Elfsborg istället för att behöva slinga sig.

Enligt Kjäll kommer vid en eventuell övergång att en del av övergångssumman tillfaller ÖSK.

Hümmet kopplades för någon vecka sedan ihop med en övergång till den turkiska klubben Gaziantep FK. Då verkade det inte bli något av med affären eftersom spelaren kom tillbaka och deltog i matchen mot IK Sirius. Dessutom gjorde han ju målet mot dem.

NA refererar till ett turkiskt Tittermeddelande

Vilket översatt till Googlesvenska blir ungefär så här: President Cevdet Akınal, som uttalade sig om situationen för Deniz Hümmet; ”Det finns vissa problem med svenska förbundet. Vi väntar på att det ska lösas. Vi har kommit överens med spelaren och vi kommer att lägga till honom i vår trupp så snart som möjligt.

Vi får väl se hur detta utvecklar sig.

NA: AVSLÖJAR: ÖSK-stjärnan på väg utomlands – missar viktiga matchen mot AIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.