Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Se två till priset av en halv


ÖSK går nu ut med ett kanonerbjudandet inför hemmamatchen mot IK Sirius den 22 augusti. Alla biljetter kostar 100 kronor oberoende av var man sitter. Dessutom ingår på samma biljett även det heta närkesderbyt mellan ÖSKs damer och IFK Hallsberg.

Matchen mot Sirius kommer nog att bli det första tillfället att få se de tre nyförvärven Nahir Besara, Jiloan Hamad och Nasiru Moro i aktion på hemmaplan. Möjligen även någon av de två anfallare som kom in genom värvningsfönstret i sista minuten.

På grund av pandemiinskränkningarna  är åskådarantalet begränsat till drygt 3.800 så det gäller att se om sitt hus och köpa en eller flera biljetter till matcherna så fort som möjligt. Det lär bli fullsatt på Behrn Arena.

ÖSK: Biljettsläpp: Dubbla matcher på Behrn Arena
Länk direkt till biljettluckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.