Akademitränarna tycker (efter de senaste matcherna).

Efter helgens matcher kommenterade Akademins ansvariga tränare sina lags insatser på Instagram.

Rickard Torstensson efter P19:s vinst med 3-0 över Degerfors.
Stabil seger. Vi börjar lite knackigt första femton, sen har vi full kontroll på matchen. Ska man vara lite missnöjd så har vi lägen att göra flera mål framåt.

Pontus Björkman efter P17s överaskande seger med 4-0 mot Malmö FF.
En riktig fullträff! Spelarna ska ha beröm för en fantastisk första halvlek där vi under på tio minuter går upp i en 4-0 ledning. Hög teknisk kvalité, väl genomförd matchplan och spelarna jobbade extremt hårt! Kul att hålla nollan efter en stark försvarsinsats.

Daniel Angergård efter P16s seger med 4-2 i Örebroderbyt mot Karlslund.
En match där vi har bra kontroll, högt bolltempo och en väldigt hög fart. Vi har stort bollinnehav och skapar många heta chanser. Välförtjänt seger och en bra insats av killarna.