Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P07: Sverigecupen 2021

ÖSK Ungdoms 07:or är den här helgen i Karlstad för spel i FBK Karlstads Sverigecupen. Det är en inbjudningsturnering som brukar samla en hel del bra lag. För ÖSK Ungdoms P14-lag är deltagande i cupen mer eller mindre en självklarhet. Jag kan inte påminna mig något år då ÖSK inte varit representerade.

Igår avgjordes cupens tre grundseriematcher. ÖSK hade i sin grupp Jönköping Södra (2-2), Täby FK (0-0) och okända Fotboll24 FC (3-0), som väl är något slags akademilag. ÖSK gick vidare till A-slutspelet från sin andraplats i grundserien.

I dagens åttondel mötte ÖSK IFK Tumba som vunnit sin grupp. Vilket inte hindrade ÖSKarna från en övertygande vinst med 3-0. Noterar att Isak Persson, som var med i P16-matchen igår kväll nu är i Karlstad och att han gjorde ÖSKs tredje mål i Tumba-matchen.

I kvartsfinalen med preliminär starttid 17:30 kommer ÖSK att få möte segraren i matchen mellan Maj FC (Sollentuna) och Kalmar FF.

Länk till Sverigecupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.