Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Länsderby i väst

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av ÖSK Fotboll (@oskfotboll)


ÖSKs damer reser i morgon (som är en onsdag) till Karlskoga för att möta serietvåan Rävåsen. En match som man onekligen skulle kunna kalla seriefinal om det inte var så att det fortfarande återstår 15 matcher att spela. Men visst är matchen betydelsefull. ÖSK leder ju serien med fyra poäng samt har en match (mot Rössö) mindre spelad. Så en ÖSK-vinst skulle ge laget möjlighet att rycka ifrån ytterligare.

Rävåsen är dock en tuff motståndare som säkert är extra motiverade av matchens derbykaraktär och av att de inte kan kosta på sig att släppa iväg ÖSK ytterligare.

Dessutom har det väl inte gått lika lätt för ÖSK på slutet som det gjorde i inledningen av serien. I den senaste matchen hemma mot Trollhättan var laget på väg att inhösta årets första förlust innan mål i den 87:e och 90:e minuten vände 0-1 underläget till en 2-1 vinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.