Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK öppnar för Mjällbymatchen

Igår gick exklusivitetsperioden ut för ÖSKs säsongkortsinnehavare att boka en plats till matchen mot Mjällby. Idag öppnar klubben möjligheten för alla att köpa en sådan biljett.

Inför matcherna mot Hammarby och AIK inskränkte ÖSK dessa biljettköp till de personer som är medlemmar eller hade ett säsongskort. Dessa kunde/skulle sedan sälja biljetterna vidare till personer i sin bekantskaps- och vänkrets. Detta för att säkra en ÖSK-dominans på läktarna.

När Mjällby kommer till Örebro finns det ingen anledning att behålla en sådan begränsning. Antalet tillresta Mjällbysupportrar brukar inte vara fler än en handfull.  Så från och med idag kan alla köpa lösbiljetter till matchen.

Mjällby brukar inte vara någon större publikmagnet. I år kommer det förhoppningsvis att finnas bra anledningar att gå och se matchen. ÖSK kommer förhoppningsvis för första gången att kunna ställa upp med samtliga sina tre sommarförvärv på hemmaplan (och förhoppningsvis med ytterligare någon ny anfallare) samtidigt som matchen är av stor betydelse i kampen för allsvensk överlevnad.

ÖSK: Nu kan du köpa biljetter till ÖSK – Mjällby AIF 
Varför ÖSK valt att illustrera artikeln med en rehabtränande Kevin Wright är något av ett mysterium. Nog borde det gå att göra en mer säljande bildsättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.