Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Rävåsen i Svenska Cupen

Plötsligt upptäcker jag att det finns ett spelprogram för den första omgången i Svenska Cupen för damfotbollen. När detta dök upp har jag tyvärr missat. Inte för att det gör så mycket eftersom så gott som alla de matcherna kommer att spelas i augusti.

ÖLFF har för den här säsongen utsett ÖSK Dam som distriktets representant – förutom KIF Örebro som går direkt in i cupen tack vare sin allsvenska status.

För damlagen gäller geografisk lottning för att kostnaderna inte skall bli så höga. Det innebär att lagen från Örebro i allmänhet får möta Rävåsen från Karlskoga i den första omgången. Så blir det även den här gången. Ett motståndarlag som i dagsläget är de som jagar närmast efter ÖSK i div 1-tabellen.

Lottningen har givit ÖSK hemmaplansfördelen så vi kan se fram emot en intressant match på GPP IP någon gång i augusti. Matchen ligger nu upplagd den 10 augusti. Men det är nog bara en platshållare i spelprogrammet tills dess att lagen kommit överens om när de skall mötas.

https://fogis.se/information/?widget=1&scr=fixturelist&ftid=89400

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.