Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: ÖSK överens med Al Rahman?

Den 17-årige talangen Ahmad Abed Al Rahman från Skövde har provspelat med ÖSK under några dagar. Han har av allt att döma gjort bra ifrån sig och nu uppger FotbollDirekt, att ÖSK och Al Rahman är överens om en övergång. Något kontrakt för hans del blir det dock inte förrän i januari nästa år då han fyller 18 år. Tills dess (och kanske även efter dess) blir det spel i och med akademin.

En komplicerande faktor är att Al Rahmans familj, som är flyktingar, har fått sin ansökan om uppehållstillstånd i Sverige avslagen och skall utvisas. Det är därför Al Rahman inte kan fortsätta att spela i div 1-laget Skövde AIK.

Hur och varför han kan fortsätta med fotboll i ÖSK är inte klart. Kanske hoppas man från ÖSKs sida, att utvisningshotet kan undanröjas innan han fyllt 18.

FotbollDirekt: Provtränar med ÖSK – överens om att skriva på
NA: Tonårsprovspelaren avgjorde första ÖSK-passet • Lever under utvisningshot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.