Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: Kristiansson lämnar ÖSK

Det blev en oväntat kort sejour för ÖSKs assisterande tränare Ulf Kristiansson. I slutet av januari i år presenterades han som assisterande tränare med ett nyskrivet treårskontrakt. Idag bekräftade klubben vad det ryktats om redan förra veckan. Kristiansson lämnar ÖSK för att i stället ta över huvudansvaret för div 1-klubben Hammarby Talang (tidigare hette de Frej och var från Täby).

Av allt att döma har ÖSK erhållit någon slags ersättning för att de skulle släppa honom trots att han var kontraktsbunden. Men det kan väl inte ha varit så värst mycket. Tränare som klarar av ett lag på div 1 nivå är väl knappast någon bristvara. Men Hammarby var av allt att döma väldigt intresserade av att få just honom.

Övergången kommer att ske vid det kommande månadsskiftet, men redan nu kommer Kristiansson att dubbelarbeta. För ÖSK på förmiddagarna och för Hammarby eftermiddag/kväll.

Av ÖSKs pressmeddelande att döma ser man det här som en möjlighet att höja nivån på tränarstaben.
– Det blir spännande att plocka in en ny assisterande tränare och därmed stärka vårt team ytterligare, citerar ÖSK Axel Kjäll.

Innan ÖSK har en ny assisterande tränare på plats kommer Rickard Torstensson att ta ett större ansvar runt A-laget, skriver klubben vidare.

ÖSK: Ulf Kristiansson lämnar ÖSK Fotboll
NA: ÖSK-tränaren lämnar för Hammarby
Hammarby TFF: Ny huvudtränare
NA: ÖSK på ny tränarjakt – Gazimba om sin önskelista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.