Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Förlust i Myresjöhus Cup

Det blev inte mer än en match i årets senior-DM för ÖSK Söders herrar. Jag hade nog hoppats och trott att laget skulle kunna ta sig långt i år. Laget har förstärkts med flera i alla fall på pappert starka namn. Men på Skölvboslätts IP blev det i kväll Glanshammars IF som gick vidare till nästa omgång.

Iofs. vann Söder den ”riktiga matchen” mot div 6-laget med 2-1. Men tack vare bonusstraffen blev resultatet ändå oavgjort efter en sent reduceringsingsmål av Glanshammar. Matchen fick därför lov att avgöras genom slantsingling straffsparkläggning och i den grenen var hemmalaget bäst. Surt som rävarna brukar säga.

Matchfakta.
01. 1-0 Emil Eldh (bonusstraff)
34. 1-1 Rabi Mourad
56. Varning Fredrik Larsson
68. 1-2 Anton Karlsson
78. Varning Alexandre Ekobo
85. 2-2 Baboucarr Dibba

De 11 som startade: Alexandre Ekobo, Alessandro Eni, Viktor Lindqvist, Sebastian Hillman, Hama Ibrahim, Anton Karlsson (k), Alexander Lienius, Rabi Mourad, Morgan Landenmark, Robin Törnhjelm och Andreas Lundgren (mv).
Ersättare: Marcus Laini Bovellan, Zlatko Zindovic, Carl Klefbom, Vincenzo Altilia, August-Petter Ernst, Christoffer Skoog och Anton Andersson (mv).

Tillägg.
På Twitter stod det att ÖSK missade fyra av sina matchavgörande straffar. Den femte behövde man inte slå för då hade Glanshammar redan satt två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.