Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder herr: Säsongen inleddes med seger

ÖSK Söders herrar inledde ikväll säsongen och generalrepeterade samtidigt inför cupmatchen mot Glanshammar nästa vecka. På Brickebackens IP besegrades div 4-laget IFK Örebro med siffrorna 3-1. Ett starkt resultat mot ett lag som tillhörde de bättre i Närkesfyran förra året.

Matchfakta.
13. 0-1 Hama Ibrahim
14. 0-2 Morgan Landenmark
21. Varning Alexandre Ekobo
31. 1-2 Pontus Karlström
34. 1-3 Hama Ibrahim
70. Varning August-Petter Ernst

Matchtrupp: Alexandre Ekobo, Alessandro Eni, Viktor Lindqvist, Sebastian Hillman, Hama Ibrahim, Alexander Lienius, Rabi Mourad, Marcus Laini Bovellan, Zlatko Zindovic, Morgan Landenmark, Gustav Edqvist, Robin Törnhjelm, Vincenzo Altilia, August-Petter Ernst, Anton Karlsson (k), Christoffer Skoog och Andreas Lundgren (mv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.