Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher under EM-uppehållet

ÖSK gick för några dagar sedan ut med information om att laget (förhoppningsvis) kommer att spela två träningsmatcher under EM-uppehållet.

TRÄNINGSMATCHER INBOKADE FÖR HERRLAGET skrev ÖSK på sin webbplats. En påstående med en viss grad av ovisshet. Klart verkar vara att man räknar med att möta IFK Norrköping och BK Häcken för att se om man blivit något bättre sedan lagen möttes tidigare under våren. Matchen mot Häcken vann ÖSK, men det var först efter att ha blivit ordentligt utspelade under en timme.

När det gäller IFK Norrköping tycks allt vara packat och klart.Lagen möts den 24 juni (som är en torsdag) på den ytterst nyligen omdöpta Platinumcars Arena. Avspark kl. 13:30.

När det gäller BK Häcken verkar det inte vara så värst mycket som är inbokat. Datum och tid meddelas senare, skriver ÖSK. Det märkliga med den här matchen är ju att inget av lagen i dagsläget har någon tränare. Och en sådan vill man väl ha plats när man skall förbereda sig för en allsvensk omstart. Speciellt som de två lagen båda har ett överhängande behov av påfyllning i sina respektive poängförråd. ÖSK kan ju iofs. använda sig av Axel Kjälls tjänster, men för Häckens del har väl Alm lämnat Bravidaplasten för ett danskt gröngräs.

Häcken spelar sin första match efter uppehållet den 4:e juli (mot AIK) och ÖSK dagen efter (mot Djurgården). Jag tror inte att matchen mot Häcken spelas före Norrköpingsmatchen så det troligaste är att den hamnar någonstans kring halvårsskiftet (om Häcken har fått tag på en ny tränare).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.