Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Förlust för P19

ÖSK-akademins P19 lag mötte idag Karlslund i en träningsmatch och fick se sig besegrade med 3-2. Inte bra alls. Resultaten från årets två P19-serier tjänar som underlag för den kommande sammanslagningen till en enda högstaserie som kommer att tillämpas från och med nästa år. Även om det hör bara var en träningsmatch så är var det inte någon bra indikation inför seriestarten nästa vecka.

Matchfakta.
07. Varning Gilban Mohammed
20. 1-0 Joel Andersson Segerlind (straff)
28. 1-1 Abdi Sabriye
32. 1-2 Nisse Karlsson
57. 1-3 Seif Ali Hindi
60. Varning Filip Lundqvist
78. 2-3 Robin Damström

Matchtrupp: Samet Burgaj (mv), Theo Eriksson (mv), Theodor Hessel, Oscar Windahl, Alexander Bahar, Elton Vallberg, Johannes Danho, Joel Andersson Segerlind, William Kuyumcu, Herman Ragnarsson, Filip Lundqvist, Robin Damström, David Kanto, Fredrik Furst, Elias Adamsson Elving, Jonathan Johnsson, Viggo Svedin och Adi Fisic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.