Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: Gazimba kommer gärna tillbaka

En av de tänkbara kandidaterna till det nu vakanta huvudtränarjobbet är givetvis förra årets assisterande tränare Vitor Gazimba. Ett val av honom skulle medföra flera fördelar. Båda parter vet ju (i princip) vad de får och Gazimba känner väl till huvuddelen av spelartruppen och de personer som arbetar med den. Dessutom verkar relationen med både tränarstab och spelartrupp ha fungerat bra under fjolåret. Att Gazimba nu kan ses som en kandidat till jobbet beror på att han nyligen fått den tränarlicens på den nivå som krävs för allsvenskan.

I en intervju med NA:s Fredrik Carlsson framgår med all tydlighet att Gazimba gärna återvänder till Örebro och ÖSK.

Frågan är dock om ÖSK ser portugisen som den kandidat som står överst på prioriteringslistan. I så fall, kan man tycka, borde saken väl redan vara avgjord och klar med tanke på hur positiv Gazimba verkar vara till en återkomst. Men det finns iofs. mer saker än arbetsbeskrivningen att förhandla om.

NA: Vitor Gazimbas tvärsäkra besked om ÖSK-jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.