Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Dam: Cesko landslagsuttagen

Örebro SKs damlag har nu fått sin första landslagsuttagna spelare. Det är Arijana Cesko, ett av vårens nyförvärv, som blivit uttagen till det bosniska landslaget. Dock inte i fotboll utan i futsal. Cesko är ju även en av de tongivande spelarna i Örebro FC:s framgångsrika damlag.

På bosniernas program står två träningslandskamper mot Slovenien, vilka spelas den 5:e och 6:e juni. Vilket i sin tur innebär att Cesko kommer att missa den efterlängtade seriepremiären i damernas div 1- serie. Den spelas ju mot Rynninge den 6:e juni.

NA: ÖFC-spelare till landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.