Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Adi Fišic visar upp sig för Atalanta

Den såg jag definitivt inte komma. ÖSK-akademin skrev igår på Instagram, att ÖSKs akademinanfallare Adi Fišic (som fyller 18 i år) blivit inbjuden att besöka den italienska serie A-klubben Atalanta. Den långe och gänglige spelaren har väl tidigare inte tillhört de mest uppmärksammade spelarna i akademin, men har kanske fått sitt ”genombrott på gamla dagar”. ÖSK har i alla fall haft med honom på bänken i några av försäsongens matcher.

Nu skall man inte dra alltför långtgående slutsatser baserat på den här typen av inbjudningar. De kontinentala storlagen fiskar i allmänhet talanger med en grovmaskig trål. Ibland räcker det med en ambitiös och pushig agent med bra kontakter för att fixa en tränings- och uppvisningsvecka hos något lag.

NA: ÖSK:s totalt okända anfallsjätte på väg till italienska storklubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.