Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2021: Nya träningsmatcher

Snabba ryck i matchplaneringen efter det att ÖSK missade fortsättningen av Svenska Cupen. Redan nu på fredag möte ÖSK Falkenbergs FF. Dessutom finns möjligen två ytterligare matcher inplanerade. Hos SvFF ser det nämligen ut på följande sätt:

Jag tror dock att man får lov att sätta ett stort ? för matchen mot IFK Mariehamn. Dels på grund av eventuella Coronarstriktioner, dels på grund av att Mariehamn enligt sin webbplats har en helt annan träningsmatch inbokad den dagen.

Beträffande matchen mot Hammarby har ingen av klubbarna ännu bekräftat att det faktiskt finns en träningsmatch inplanerad.

NA:s Fredrik Carlsson skriver följande om ÖSKs planering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.