Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Är ÖSK verkligen intresserad av ett Nalic-lån?

Aftonbladet skriver idag, att Malmö FF efter de två senaste värvningarna nog har för många anfallare. Därför, tror man på tidningen, kommer Adi Nalic att lånas ut igen. Närmast på mottagarsidan tror tidningen att Sirius befinner sig. Det ligger väl nära till hands om nu separationen mellan klubben och Daniel Bäckström skedde i god anda. Och det gjorde den väl. Men tidningen nämner även ÖSK som en tänkbar partner. Nali fyller 23 sent i år och har två år kvar på sitt kontrakt med MFF. Sett ur hans synvinkel borde väl en regelrätt försäljning vara ett bättre alternativ.

Ett ÖSK-intresse för Nalic är nog bara spekulationer från Aftonbladets sida eftersom ÖSK tidigare lånat spelare från MFF. Nalic är otvivelaktigt en duktig spelare, men jag tycker att ÖSK för tillfället är välförsedda med spelare som kan klassas som offensiva mittfältare eller anfallare. Dessutom borde de väl vilja hålla dörren (eller skall det vara fönstret) öppet för en eventuell återkomst för Besara, när ligan i arabemiraten är färdigspelad, vilken den kommer att vara innan det svenska transferfönstret stänger.

ÖSKs fokus på inlåningssidan borde väl i första hand ligga på mittbackspositionen eftersom Kjäll av sina matchningar att döma inte verkar anse, att det finns någon i truppen som är tillräckligt bra för att motivera en plats på bänken.

Aftonbladet: Avslöjar: Nalic nära lämna MFF

Spelarprofil från Fotbolltransfers.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.