Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Ajdarevic vill inte lånas ut

NA:s Billy Hammer har talat med Alfred Ajdarevic om hur han ser på sin situation i klubben efter att inte ha blivit uttagen till matchtruppen till någon av de två cupmatcher som spelats. Ajdarevic är (givetvis) inte nöjd med situationen och tycker att han borde ha fått en chans att visa vad han går för.

Samtidigt är han klar på att han inte är intresserad av att gå ut på lån igen. Delvis eller kanske huvudsakligen för att hans kontrakt går ut redan i sommar och ett sådant lån skulle bli av kortvarig karaktär och förmodligen inte av intresse för så värst många klubbar. Korta lån bli traditionsenligt intressantare i sommarfönstret.

– Nej, jag är inte öppen för att gå på lån. Jag har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren, så det är inte lönt att gå på lån. Om jag ska lämna, så måste jag lämna permanent citeras han av tidningen.

Av detta och av en del annat i artikeln får jag känslan av att Ajdarevic i första hand hoppas att han kan bli såld eller i alla fall få lämna klubben redan nu i vår.

– Vi har snackat lite höger och vänster, men det är ingenting som har hänt. Vi får ta det dag för dag och se vad som händer. Jag kommer att köra på tills något annat händer, men om inget annat händer, så får vi ta det därifrån, säger han vidare.

Att han inte ytterligare en gång vill bli utlånad till en div 1-klubb kan jag förstå. Om däremot en möjlighet skulle öppna sig för honom att gå på lån till en klubb i Superettan, tycker jag nog att han skall ta vara på den möjligheten. Gör han bra ifrån sig under lånetiden borde möjligheten till ett ”riktigt” kontrakt ligga nära till hands när jan inte längre är bunden till ÖSK, kan man tycka.

NA: Petades i cupen – nu talar Ajdarevic ut om framtiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.