Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust som var en vinst (mot Karlstad)

Medan A-laget var i Skåne och öste in mål på Tolvans IP var resten av truppen (det var inte så många) samt spelare från P19 engagerade i en träningsmatch mot Karlstad Fotboll. En match som av någon anledning flyttats från Karlstad till Örebro.

Div 1-laget Karlstad vann matchen mot ÖSKs förstärkta juniorlag med 2-1.

Fel av mig eller kanske snarare av den som rapporterat in matchresultatet till förbundets webbplats. Det var ÖSK som vann. Det kan nog rapporteringsmässigt bli rätt så förvirrat  när hemmalaget spelar matchen på sin bortaaplan.


Via Twitter har ÖSK berättat vad som egentligen hände.
De skriver: Idag spelade vi även en träningsmatch hemma på Behrn Arena mot Karlstad Fotboll. Den matchen slutade med vinst för ÖSK med 2-1. Målskyttar var Alfred Ajdarevic och Robin Damström.

Rickard Torstenssom som coachade laget tyckte: ”Vi gör en stabil match med ett kompakt försvarsspel och har bra tryck i återerövringen vid bolltapp. I speluppbyggnaden har vi en vilja att spela förbi motståndarnas lagdelar vilket generar många målchanser. Med bättre skärpa gör vi fler mål.”

Ett starkt resultat av vad som väl på det stora hela var ett juniorlag. Karlstad å sin sida har väl en del att fundera på. De kan ju i och för sig ha anpassat sin laguttagning till ÖSKs.

Höjdpunkter.
Första målet
Andra målet

ÖSK-Play videon håller tyvärr inte så hög kvalitet. Det behövs rätt bra personkännedom för att kunna avgöra vem som är vem.

ÖSK kom still spel med följande matchtrupp (prel.): Samet Burgaj (mv), Theodor Hessel , Johannes Danho , Arvid Brorsson , Filip Lundqvist, Jonathan Johnsson, Oscar Windahl, David Kanto, Viggo Svedin, Alfred Ajdarevic, Adi Fisic, Robin Damström, Joel Andersson Segerlind, Elton Vallberg, Salim Ali Mohammed, Anton Ingves, Gustav Leijon (mv) och Noel Milleskog.

De här uppgifterna hittade jag på Värmlands FFs webbplats (eftersom det var Karlstad som var hemmalag). Men någon ytterligare information finns det inte där. Det kommer säkert en rapport så småningom från matchen Karlstad Fotboll.

Värmlands FF: IF Karlstad – Örebro SK U21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.