Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK möter Karlstad

ÖSK har en väldigt stor trupp för tillfället, vilket innebär att rätt många av spelarna i A-truppen inte får den matchning de behöver. För att komma till rätta med detta problem verkar det som om ÖSK satsar på att även låta ett lag med U21-karaktär spela.

Det är i alla fall det intryck jag får när jag ser att Karlstad Fotboll kommer att möta ÖSK i en match den 28 februari. Alltså samma dag som ÖSK på bortaplan möter Lödde i Svenska Cupen. I sin nyhetsnotis skriver Karlstad: ÖSK spelar match i Svenska Cupen samma dag, så de spelare som inte blir uttagna att spela cupmatchen kommer att spela träningsmatch mot Karlstad Fotboll. En mix av spelare från A-truppen och yngre lag, med andra ord.

Matchen spelas i Karlstads inomhusanläggning Airdrome.

Karlstad Fotboll: Örebro SK kommer den 28/2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.