Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Fabio till Dalkurd?

NA skriver idag, att Fabio de Sousa idag och i morgon är i Uppsala för att träffa Dalkurd. Laget som blev nerflyttade från Superettan förra året börjar nu på ny kula med en mer eller mindre ny trupp och ledning.

Den tidigare sponsorn Sarkat Junad är tillbaka som sponsor och i ett medlemsmöte den 30 december (!) valdes han även till styrelseordförande i Dalkurd FF samt styrelsemedlem i Dalkurd AB. Det verkar med andra ord som om Dalkurd har fått tillbaka sina ekonomiska muskler igen.

Dalkurd har haft en rätt stor omsättning i spelartruppen. Många av de spelare som tagits in har fått 2- och 3-åriga kontrakt. Något som absolut inte är vanligt i Ettan, där de flesta klubbar lever ur hand i mun.

Om Dalkurd lånar in Fabio tror jag att han kan se fram emot en intressant säsong med en toppstrid i serien.

NA: ÖSK-backen på väg bort – besöker division 1-klubb: ”Aktuellt med lån”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.