Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Krutzen spelade med Helsingborg

Daniel Krutzen som provtränade en knapp vecka med ÖSK har inte lämnat Sverige än. I stället för att sätta sig på flyget till Kanada eller Belgien har han tagit sig till Helsingborg där han under veckan har tränat med det nedflyttade laget. Det verkar som om han absolut inte vill tillbaka till Kanada. Annars tränar man väl inte med ett lag som Helsingborg.

Hur som helst med det. Idag spelade Helsingborg sin första träningsmatch då de mötte Torn från Ettan Södra. HIF vann matchen med ett nödrop och siffrorna 1-0. Krutzen började på bänken och när han i halvtid byttes in blev det på platsen som vänsterback. Han verkar ha gjort bra ifrån sig med några fina inlägg. Dessutom stod han för den passning som en 16-årig debutant satte i mål.

ÖSKs kommentarer efter Krutzens träningar med ÖSK var väl rätt halvljumma. Något som denne verkar ha tagit fasta på i sin jakt efter en möjlighet att igen få fast europeisk mark under fotbollsdobbarna.

2 kommentarer – kommentera

daim_xet

”Ett lag som Helsingborg”
Hur många SM guld har Örebro?

Ficedula hypoleuca

Dåtid väger lättare än nutid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.