Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Trögt på tränarfronten

Det verkar gå trögt för ÖSK att få till sin kommande sportsliga organisation. Twitterkontot Tränarkarusellen skrev igår kväll att Andreas Brännström tackat nej (till vad det nu var han erbjudits). En uppgift som NA:s Fredrik Carlsson bekräftat idag. Så det stämmer väl.

Jag är – utan att egentligen veta något om saken – lite förvånad över att Brännström tackade nej. Några fler tränaruppdrag på allsvensk nivå finns det väl inte för tillfället. Hans alternativ utomlands (Norge?) är väl inte så bra. Där är han ännu mer okänd än vad han är i Sverige eftersom han aldrig tränat något allsvenskt lag och blivit känd den vägen.

Han lämnade på eget initiativ J-Södra efter säsongen och har väl knappast några betalningar från dem på inkomstsidan. Han borde vara angelägen att få ett nytt jobb så fort som möjligt kan man (=jag) tycka. Men alltså ändå inte.

För Kjäll borde väl det mest närliggande alternativet vara att försöka få hit Gazimba igen. Han verkar ju inte ovillig om rollen/villkoren blir de rätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.