Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Två år till för Björnqvist

ÖSK meddelade idag, att man kommit överens med Daniel Björnqvist om en tvåårig kontraktsförlängning. Trots att högerbacken på grund av först en väldigt efterhängsen fotskada och sedan en Covid-19 infektion knappt spelat alls under den gångna säsongen valde klubben alltså att förlänga. Att Björnqvist inte varit tillgänglig på grund av skador hör dock historiskt sett inte till vanligheterna.

Kontraktsförlängningen med Björnqvist lär väl innebära att det inte kommer att bli någon förlängning av Albin Granlunds kontrakt. Den finländske landslagsbacken har ju dessutom varit något svävande beträffande sina framtidsplaner efter det att hans kontrakt gick ut. Med Björnqvist och Hussein Ali nu under kontrakt lär det inte längre finnas någon plats för honom i truppen.

ÖSK: ÖSK förlänger med Daniel Björnquist
NA: Backen blir kvar i ÖSK – skriver nytt kontrakt
NA: BILDSPECIAL: Återkomst, avancemang och shorts i snön – ”Dajjes” tid i ÖSK


Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.