Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: ÖSK ute efter Coffey?

Enligt FotbollDirekt är ÖSK en av tre klubbar som är intresserade av att knyta IFK Haninges anfallare Ashley Coffey till sig. De andra två klubbarna skall vara Degerfors och Mjällby.

ÖSK har ju haft en möjlighet att testa engelsmannen i matchspel, eftersom han spelade för Haninge då lagen möttes i Svenska Cupen för några månader sedan. Då hade ÖSK helt klart svårt att få grepp om den målfarliga nickspecialisten.

Samtidigt måste man väl fråga sig om detta verkligen är den spelartyp som ÖSK mest av allt behöver. På sätt och vis liknar Coffecy väl Erik Björndahl rätt mycket.

Hur som helst med det. Enligt FD är det Mjällby som för tillfället visat störst intresse. De har ju ett stort hål efter Moses Ogbu som behöver tätas till.

Med tanke på hur den läckta informationen ser ut får man väl anta att det är Coffeys agent som informerat FD och bett dem skriva några rader om det. Antagligen för att sätta ytterligare press på Mjällby. Det skadar inte att blekingarna tror sig ha två andra lag som är intresserade av deras värvningsmål.

Jag tror inte att det för närvarande finns något konkret intresse från ÖSKs sida för denne spelare. Vilket inte hindrar att man mycket väl kan ha hört sig för om vilka villkor anfallaren har i tankarna.

FotbollDirekt: AVSLÖJAR: 28 mål på 29 matcher – nu slåss tre allsvenska klubbar om succén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *