Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Mittfältare från Jönköping?

FotbollDirekt lade igår kväll ut, att bland annat ÖSK är intresserade av J-Södras mittfältare Amir Al-Ammari. Denne har under de senaste tre åren tillhört stöttepelarna på lagets mittfält. Eller kanske snarare, han har varit lagets stöttepelare på mittfältet.

Al-Ammari, som verkar ha Husqvarna FF som moderklubb, har spelat 88 matcher av 90 möjliga för J-Södra under de senaste tre åren. Dessutom producerar han både mål och passningspoäng. Inte så konstigt att det finns intresserade klubbar som är ute efter honom. Speciellt som hans kontrakt har löpt ut och han nu kan lämna som Bosman.

Av hans profil att döma verkar han stämma bra in på den typ av övergångar som ÖSK riktat in sig på under Axel Kjälls tid som manager.

FotbollDirekt: ÖSK vill ta poängkungen – ”Vill självklart uppåt”

Spelarstatistik från Transfermarkt.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *