Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Ungdom: MAX blir ny huvudpartner

ÖSK Ungdom meddelade igår, Att MAX (hamburgeriet) kommer att vara föreningens huvudpartner under de kommande tre åren. (Jag antar att fram till 2023 även innefattar 2023).

Avtalet innebär att företagets logga tar plats på samtliga matchställ och träningströjor och innefattar också ett huvudpartnerskap till Bollkul, sommarskolorna samt Örebrocupen Handboll, skriver ÖSK Ungdom på sin webbplats.

Avtalet ger MAX en omfattande exponering i en miljö där de säkert vill synas. För ÖSK Ungdom innebär avtalet en förhoppningsvis bra ekonomisk ersättning samt en stabilitet i sponsorskapet över en något längre tidsperiod.

ÖSK Ungdom: MAX stolt huvudpartner

Jag känner mig kluven. Givetvis är det bra på alla sätt, att ÖSK Ungdom på detta sätt har kunnat nå ett avtal med en förmodligen både resursstark och väletablerad partner.

Å andra sidan känns det tråkigt, att avtalet slutits med en aktör vars affärside är försäljning av kaloririk och näringsfattig skräpmat. Stick i stäv med de kostrekommendationer som föreningen borde ge sina medlemmar.

Å den tredje sidan. Om man skall skriva ett avtal med ett hamburgeri så är nog MAX det bästa valet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.