Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P19: A-slutspelsmatcher uppskjutna

SvFF skriver:
Folkhälsomyndigheten har idag beslutat om skärpta allmänna råd i Stockholm, Västra Götaland och Östergötland. Restriktionerna är desamma som meddelades för Skåne tidigare i veckan.

De skärpta råden gäller bland annat idrotten och innebär att föreningar i de berörda regionerna fram till och med den 17 november (Skåne) respektive 19 november (Stockholm, Västra Götaland och Östergötland) ska avstå från att genomföra matcher och träningar. Undantag gäller för de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.

Det här innebär att samtliga återstående matcher i P19-allsvenskans slutspel inte kan återupptas förrän den 20 november. Detta eftersom ÖSK är det enda laget i slutspelsserien som inte träffas att de skärpta reglerna.

SvFF: Skärpta råd för Stockholm, Västra Götaland och Östergötland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.