Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK lottar ut biljetter

ÖSK meddelade igår hur man planerar att fördela de platser som blir tillgängliga i och med höjningen av publiktaket från 50 till 300 personer. Intresserade årskortinnehavare kan anmäla sitt intresse på en särskild site och bland de som anmält sig på detta sätt kommer biljetterna att lottas ut.

Ett epostmeddelande har sänts till de personer som berörs med närmare instruktioner och ett bokningsnummer.

Ett förhållandevis smidigt sätt att lösa ett knivigt problem, tycker jag. Frågan är dock om man verkligen kommer att få möjlighet genomföra lottningen.

Smittspridningen går för tillfället mycket snabbt och Region Örebrolän har bland den snabbaste ökningstakten och de högsta smittotalen i hela Sverige. En del andra regioner har redan gått tillbaka till 50 personersbegränsningen innan det nya 300-personerstaket ens trätt i kraft. Det skulle förvåna mig om vi inte i Örebro kommer att få uppleva samma sak innan den 8:e november, då ÖSK tar emot Kalmar FF.

ÖSK: Så kan du se säsongsavslutningen på plats på Behrn Arena

NA: ÖSK-beskedet inför allsvenska slutspurten – så kan du se matcherna på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.