Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Coronahöst: Två nya COVID-19 fall

NA rapporterar på eftermiddagen att ÖSK drabbats av två nya fall av Covid-19. Vilka personer det rör sig om eller om det handlar om spelare eller ledare från den sportsliga delen av verksamheten vill man inte kommentera.

Läget är kontroll som det är nu men vi följer utvecklingen och ser vad som händer, säger ÖSKs klubbläkare Ulf Nordström, enligt NA.

Ett märkligt uttalande, tycker jag. Har man redan haft fyra smittade i organisationen och rimligen ingen möjlighet att avgöra om det finns fler som smittats kan man väl inte gärna hävda att man har situationen under kontroll. Det kan man väl bara påstå om man med säkerhet kan hävda, att ingen mer kommer att drabbas av sjukdomen under den nu pågående ”attacken”.

På den positiva Coronasidan kan noteras att Jimmy Högberg, en av de två först insjuknade, nu har tillfrisknat och åter trätt i tjänst.

NA: ÖSK rapporterar fler coronafall – klubbläkaren: ”Läget är under kontroll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *