Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: Förlust på upploppet

Det har väl inte gått fantastiskt bra för ÖSK P16 i klassens A-slutspel. Prestationen var väl egentligen att överhuvudtaget kvalificera sig dit. Efter ett mindre bra ligacupsspel i vilket ÖSK kom sist av de deltagande sex lagen i gruppen bättrade laget på sin spelstyrka avsevärt efter Corona-uppehållet.

Men i slutspelet har det gått tyngre. Först med två stora förluster mot IFK Göteborg och Häcken och sedan med två uddamålsförluster mot Norrby och nu senast GAIS.

I gårdagens match mot GAIS verkade det faktiskt som om uddamålssegern skulle tillfalla ÖSK, men två sena mål från hemmalagets sida kastade om resultatet. Det gäller att lära sig att spela av matcherna också.

Matchfakta.
07. 1-0 Arvid Lökholm
10. 1-1 Nathan Hernandez Öhrn
16. 1-2 Adam Kjell
32. Varning Adam Kjell
64. Varning GAIS Anes Cardaklija
70. Varning Nathan Hernandez Öhrn
76. Varning GAIS Anton Örje Sernros
85. Varning GAIS Filip Thomsen
86. 2-2 Arvid Lökholm
88. 3-2 Anton Örje Sernros

De 11 som startade: Noah Svensson (mv), Nathan Hernandez Öhrn, Josef Keyrouz (k), Malte Nordvall, Danny Derbas, Charlie Swartling, Kevin Westlind, Christian Kaya, Adam Kjell, Gabriel Rasimovic och David Eriksson Bergmark.
Avbytare: William Rajkovic Svedlund, Simon Ekberg, Simon Engstrand, Elia Holm, Arvid Lundkvist, William Jansson Eriksson och Oscar Spiik (mv).

En omgång återstår nu innan seriespelet är avslutat. Men det innebär inte att det är slut på fotbollen. Innan nyåret är här skall även (antar jag) grundserien i Ligacupen klaras av – då som ett P17-lag.

Slutomgången.

2020-10-11 14:00 Halmstads BK – Örebro SK FK Halmstad Arena P4
2020-10-11 14:00 IFK Göteborg – GAIS Kviberg 5 konstgräs
2020-10-11 14:00 BK Häcken – Norrby IF Gothia Park konstgräs

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.