Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: Förlust igen

ÖSK-akademins P16-lag gjorde det riktigt bra genom att kvalificera sig till en av åldersklassens A-slutspelsgrupper. Men där har det hittills inte gått så bra. Lite otur hade de väl när de fick lov att inleda mot vad som verkar vara gruppens två starkaste lag. Först blev det en förlust med 4-1 mot BK Häcken och sedan en storförlust med 8-0 mot IFK Göteborg.

Igår hade de en något mänskligare motståndare då Norrby IF från Borås kom till Örebro för att möta ÖSKs lag på Lillåvallens konstgräs. (Att matchen spelades där berodde på att Behrn Arena var upptagen av P17 och på att Norrby väl ville komma hem i någorlunda vettig tid).

Tyvärr gick det poängmässigt inte bättre för ÖSK än i de första två matcherna även om matchen blev betydligt jämnare. I en match i vilken de gula korten var vanligare än noteringarna i målprotokollet slutade striden med en 2-1 seger för gästerna.

Matchfakta.
42. 1-0 Victor Andersson
61. Varning Norrby Noah Sterner
62. Varning Malte Åkerlund Wolfbrandt
63. Varning Robin Hadad
65. 1-1 Teo Helge
66. Varning Norrby Elias Nadjafi
71. 1-2 Elias Nadjafi
75. Varning Arvid Lundkvist
87. Varning Norrby Elias Nadjafi
87. Utvisning Norrby Elias Nadjafi
90. Varning Charlie Swartling

ÖSK startade med: Noah Svensson (mv), Nathan Hernandez Öhrn, Josef Keyrouz (k), Malte Nordvall, Robin Hadad, Filip Ivarsson, Charlie Swartling, Kevin Westlind, Victor Andersson, Arvid Lundkvist och Malte Åkerlund Wolfbrandt.
Avbytare: William Rajkovic Svedlund, Simon Ekberg, Elia Holm, Elias Rigö, Adam Kjell och William Jansson Eriksson.

Två matcher, som inte ser helt omöjliga ut, återstår nu.
2020-10-04 13:00 GAIS – Örebro SK
2020-10-11 14:00 Halmstads BK – Örebro SK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *